ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ

  • Design2k
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ

Αγαπάμε αυτή τη δουλειά

Τα έπιπλα είναι αυτά που ουσιαστικά δημιούργησαν αυτην την εταιρία. Η ανάγκη για ολοκληρωμένη παρουσίαση ήταν κάτι που έλειπε από τον χώρο των επίπλων.

Είναι δύσκολο και οικονομικά ασύμφορο να μεταφέρεις έπιπλα σε στούντιο, ενώ η ανάγκη για παρουσίαση και διαρκή ενημέρωση του κοινού είναι μεγάλη.
Δίνουμε τη λύση, αφού ερχόμαστε στο κατάστημα, το εργαστήριο ή την βιοτεχνία σας. Βρίσκουμε το κατάλληλο σημείο και όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους…

Όλα ξεκινάνε από την ιδέα σας

Οι δημιουργίες σας μετά την φωτογράφιση θα μπουν στον κατάλληλο ψηφιακό χώρο και θα δώσουν ένα τελείως διαφορετικό οπτικό απότελεσμα

Το πριν πάνω και το μετά κάτω…

Μοναδικό αποτέλεσμα…

Μερικά παραδείγματα

Ο ψηφιακός χώρος που θα τοποθετηθούν τα έπιπλα σας, θα είναι σύμφωνα με το στυλ τους αλλά και γνώμονα το προσωπικό σας γούστο.

Θα σχεδιάσουμε παρέα τον εταιρικό σας κατάλογο, την εταιρική σας ιστοσελίδα καθώς και την παρούσιαση σας στα social media.
Οι διαστάσεις των φωτογραφιών είναι κάτι που θα χειριστούμε παρέα, ξεκινώντας από πολύ υψηλές αναλύσεις για πανό, ταμπέλες, καρτολίνες, rollup banner εως και τις σωστές μικρές διαστάσεις για χρήση σε social covers και διαφημιστικές καμπάνιες.
  • 184/A, Newman, Main Street Victor
  • info@examplehigh.com
  • 889 787 685 6
Follow us on Social Media